Motor Impianku (3/3)

Akhirnya, motor idaman yang ketiga. Buat all purpose deh. Tapi city riding, bukan gupak tlethong.

GL PRO. Tapi yang tahun 93 ya, yang di tangkinya tulisannya masih HONDA Luxury Sports, dan mesinnya masih 144 cc paint coated warna silver semua. Bukan yang black paint coated, apalagi yang Neo Tech.

Ini motor kuat banget, diajak santai ayo, diajak nanjak ayo. Riding positionnya nyaman, enak buat jalan jauh. Buat luar kota enak banget, kena angin bus dari arah berlawanan juga nggak goyang. Andai AHM merilis lagi persis seperti yang saya impikan, saya beli deh.

Suara knalpotnya bersahaja (piye toh bersahaja kuwi? wes mboh lah…), ngebass tapi gurih (iki opo maneeh….).:mrgreen:

Nggak tahu kenapa, yang keluaran neo tech apalagi yang gl max, sering saya liat antara ban dengan spakbornya suka miring (bahasa jawanya, nggak senter). Entah karena swing armnya atau emang plastiknya yah? Mboh lah. Yang jelas kalo yang keluaran 93 ini nggak kayak gitu. Well, kalo ada yang punya ini motor persis seperti yang saya idamkan, dengan kondisi bagus ya monggo, kita bicara harga. Hehe…:mrgreen:

Nb : karena kesulitan mencari foto yang masih ori, ya yang ada aja deh ya. Ini ada tapi udah di modif dikit, tambah ganteng. Thanks to http://imeloni.wordpress.com/

Tidak lupa juga menampilkan model celengan kita (courtesy of photography united).

Yang mau liat guspur waktu kecil, silakan klik disini. Masih kecil aja udah begini, gimana udah gedenya yak?

  1. asemik, wengi-wengi ono celengan bergambar🙂
    *jikmalesloginsoalemukentukgprs*

  2. Brompite Lik Dab kuwi….

  3. Lik Dab numpak kebo…..

  4. Kebone Lik Dab opo yo gupak tlethong?

  5. Maksude opo yo kok GL Pro diceluk kebo karo Lik Dab?

  6. Padahal GL Pro ora ngetokke tlethong lho?

  7. Wah, ternyata meh tuku GL Pro ki. Ojo tuku nggone Lik Dab.

  8. Soale GL Prone Lik Dab ora ono stater elektrike. Iso SGM (sikil gebuk maling):mrgreen:

  9. siji, loro, telu, papat, limo, enem, pitu, wolu, ……songo! Shell Super Extra.
    *turusikahbarngombesusuterusngantuk*

    • wakakakak….bro nadi ngamuk…
      bengi2 mendem susu (rebutan karo anake):mrgreen:

  10. Oooo sing kuwi stripinge asli warna apa to

  11. wah.di tempatku masi kinclong.wkwk

    • kb
    • Februari 2nd, 2010

    pancen motor impian tenan..
    tahun 1993 udah pake engine cover, cast wheel, plus hand guard… mantepp… hihihihi:mrgreen:

    • gyahahaha…tahun 93 motor pake cast wheel masih bisa dihitung jari…

  12. Gl pro…
    Genjot langsung protol…
    Gambare guspur iku kok eneng seng njentar….
    Opone kui buk…
    Mengko nak guspur ngerti jelas di bales karo gambare awakmu seng lebih gokil…

  13. Wah,kupingku semriwing,ono sg ngrasani yo??
    Om nadi:maap,keboku masih belum dibanderol..masih sayang ama tletongnya..walo kemarin sempet ditanyain teman..eh,sekedar info,kemarin temenku itu dapet neotech 97 dg banderol 5,2jt dg kondisi lumayan lengkap(kecuali sok belakang+lengan ayun yg udah ganti..)
    J.a:halah,jebule penggemar gl juga to…sing 93 ki,sing statere iso nendang kentol(betis) sampeyan to,kompresine luwih gede,pantesan tenagane luwih joss..
    Emang,gl pro:gairah lelaki produktip,cocok go ngarit,ngangkut gabah,ngangkut pupuk dll..
    *)Saiki celengane mboros2i benwit…

    • iyo dab, podho. gairah lelaki produktip. jaman dulu shock depan dah pake nitrogen, manteb tho?:mrgreen:

        • arie slight
        • Februari 2nd, 2010

        modif aja jadi kaya motor tom cruise di top gun hehehe..ntar ijk pinjem (gamodal.com)

      • halaaah… ente tergila2 sama mbahe ninja khan? jauh amat dari glpro ke ninja.😛

    • mig29
    • Februari 2nd, 2010

    thun 93 bukannya dah black version Blo..
    yang silver kayaknya tahun 90-92 an,,
    kalau sepatbor sama roda belakang gak lurus biasanya disasis dah bengkok.

    btw baru tahu masa kecilnya guspur kayak gitu
    pates saja gedenya “Ngilani”:mrgreen:

    • masa sih? 93 blom black ah. virus black kan pas jaman astra grand pake black coated paint juga. mulai 94 hehe… cmiiw.
      mungkin sasis bengkok karena keseringan standar samping terus motornya diduduki yah.

      sampeyan nang ndi ae cak? suwe ra tau ketemu hehe…

    • guspur
    • Februari 2nd, 2010

    WOOOOOOOOOOOO… JOMBLOYATI WEDHUSSS!!!!…

    Fitnah kuwi c*k!!…
    Tontoken meneh ta… arek cilik iku cuma ngamplok…. lha nek cilikanku ngono iku wis takremp*n c*k!!… bhuahahahahahahaaaaaaaa… (*sisan ajur!):mrgreen:

    Sniff… sniff…

    • bhuahahahaha…wonge teko. xixixi….
      yo wes, mene tak golekno fotomu cilik sing paling representatip.

        • guspur
        • Februari 2nd, 2010

        awas yo kooooeeeennn… taklurug nang Gunung Kidul koen…😀

        Sniff… sniff…

  14. dah jarang ketemu gl pro generasi ini…
    yang black engine masih jumpa sih kadang-kadang…

  15. @guspur
    sampeyan keliwat vulgar,lulusan menur yo ngene iki…

    • @lek giri
      menur ae DO kok lek…:mrgreen:

        • guspur
        • Februari 2nd, 2010

        Iyo, lek Jombloyati lulus cum laude nang Menur…:mrgreen:

        @Lek Giri
        Sengojo je… ce’e areke resik2 sampah nyensori… Btw, wis nonton video Grammar Suroboyan durung???… ojo ngaku2 wong Jombang lek durung nonton…😀

        Sniff… sniff…

    • And2
    • Februari 2nd, 2010

    Cilikane guspur nggilani…

  16. haduh ga tau motor iku eh…
    cilikane guspur opo buk de JA iku?
    hihihihi

    • Sendal.bolong
    • Februari 2nd, 2010

    Wuideannnn….. Crayon sinchan edisi uwong…….🙂

    • guspur kemprohchan…:mrgreen:

        • guspur
        • Februari 2nd, 2010

        Jombloyati Cabulchan…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

    • Moy islamanic muhammad
    • Februari 2nd, 2010

    Wekekekekekekeke

    Halah,..! K!ra!n beneran foto guspur waktu kecil
    opo !ku gus di zoom berd!r!2 sapay senyum aja tuh celengan…!

    Warung jomblo memang penuh kejutan jad! B!k!n kangen apalag! Kalaw terb!t 1 har! Sekal!,,,,!

    Kompor b!ar top

    • Moy islamanic muhammad
    • Februari 2nd, 2010

    Wekekekekekekeke

    Halah,..! K!ra!n beneran foto guspur waktu kecil
    opo !ku di zoom berd!r!-d!r!. sapay senyum aja tuh celengan…! X!x!x!x!

    Warung jomblo memang penuh kejutan jad! B!k!n kangen apalag! Kalaw terb!t 1 har! Sekal!,,,,!

    Kompor b!ar top

    • ditunggu aja, ntar ada lagi kejutan dari guspur kok:mrgreen:

        • guspur
        • Februari 2nd, 2010

        Klik link di komen saya di bawah… itu kejutannya…😀

        Sniff… sniff…

    • guspur
    • Februari 2nd, 2010

    @ALL
    Berhubung Jombloyati buka front perang… Terpaksa saya keluarin data base yg selama ini Jombloyati melarang saya utk mempublikasikannya…

    FOTO JOMBLOYATI JAMAN MUDA….

    Fell free to share…

    Sniff… sniff…

    • hahaha…bajinduuuuulll…….:mrgreen:

      sing baju kuning mbahyut eddy kuwi…xixixi…

        • guspur
        • Februari 2nd, 2010

        Ora… kowe sing baju kuning… Mbahyut Eddy sing baju putih-orange… angop thok nontok kelakuanmu… bhuahahahahhahahahaaaaaaaaaa…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

    • A Seen
    • Februari 2nd, 2010

    Wah aku pernah keliling jawa mbok de pakek GL pro yang 1985, buandel tenan, riding positionnya nyaman,
    saking nyamannya pernah tertidur berdua sama kakangku, untung pas mau jatuh ke jurang karena tertidur langsung dibangunin orang, kakak
    itu di jalan ke pacitan bro

    • ckckck… untung jik selamet sampeyan, coba siapa yang bakal nanem bonsai lek sampeyan gak onok?

    • Moy islamanic muhammad
    • Februari 2nd, 2010

    Weekekekekek

    enak tenan jad! Mas JA b!sa pegang2 celengan grat!s….! Guspur !r! Tuh mas cuman mangap aja l!hat mas JA pegang2 celengan…! X!x!x!x!x!
    Gel! Gak tu ya d! Pegang2 cma mas JA sampe2 ketawa trus sak!ng gel! Weekekekekek

      • guspur
      • Februari 2nd, 2010

      Yg mangan itu Mbahyut Eddy Similikiti Weleh2… ngliat polah cucunya, si Jombloyati dia cm bisa melongo…:mrgreen:

      Sniff… sniff…

  17. @buk de…
    Tenan to…opo kandanku…
    Guspur jelas mbales seng lebih ….

      • guspur
      • Februari 2nd, 2010

      Pembalasan itu lebih kejam Jendral…:mrgreen:

      Sniff… sniff…

    • thwuerhouwnguisth waras 43 prosen
    • Februari 2nd, 2010

    walah….. lg perang spyshot masa muda yak….. ckckck

  18. nang album fesnukku ada mblo:mrgreen: .cari di album “di bengkel” . .ada kok…masih kinyis2 kyak baruu😀

    • opo kuwi fesnuk? fesbuk khusus sen*k tah? xixixi…

      wis tak delok, apik jeh…

    • Awakku
    • Februari 2nd, 2010

    WOIIII………. 93 wis nggawe black engine mbokdeeeeee…. best GL Pro I think…
    (Tapi tetep apik’an GL PRO neo Tech-ku rekkk)

    sing silver taun 92 terakhir

    • masak seh? lha aku tau numpaki kok, jelas2 STNK ne tulisane 93. piye iki?

        • Awakku
        • Februari 3rd, 2010

        Paling sing mbok tumpak’i ki motor gawean 92 akhir…. tapi baru mbok tuku taun 93……kekekekekek

        Tapi sak ngertiku, yen munine GL PRO 93, Engine’e wis ireng, strip’e licek, ono werno ijone.
        Tapi nak tuku ati2, kudu cek karbune.. mergo jare sing asli akeh sing ilang
        (kancaku tau tuku, digowo omah mbrebet terus, tibakno karbu asline gak ono…)

      • masalahe aku gur numpaki thok, mbiyen mongtorku suzuki trs lawas jeh…

        • Awakku
        • Februari 3rd, 2010

        Loh… GL’e gelem tha mbok tumpak’i ??

        hahahahaha…….

  19. Pembalasan lebih kejam dari pada pembunuhan…
    bener ra…iki…
    Maklum mbien skolae ra neng tk ndisek langsung sete M

    • kornet
    • Februari 2nd, 2010

    wkwkwkwkwkwk
    batle between guspur and jomblo…

    • kornet
    • Februari 2nd, 2010

    bahhhh
    komen gw ditelan wordpress

    • Ay
    • Februari 2nd, 2010

    Jd inget GL Max gw euy… GL gw dulu yg udh black engine, suspensinya emg enak bgt tuh mtr… Tp krn usia & belinya seken, gak kuat ma rewelnya, akhrnya dituker ma Supra ABS (supra dbl tromol)😀

    • jadi orang tua kudu sabar, kalo rewel ya disusoni mbok’e tho. lek gede sithik baru dislentrik.
      lhooo…😯

    • mbahe
    • Februari 2nd, 2010

    gl pro 93 iku lak seng d arani pro series seh mbokdhe..!?
    iku karbue jd inceran arek enom2 seng seneng kebut2an ngggawe shogun, grand, prima atu motor skelas.
    jare karbu gl pro taon 93 ki venturyne luweh gedhe timbang seri liyane.
    mangkane idaman bwuat pecinta kereto bebek.
    masalah werno mesin, mestine kluaran 93 werno item.
    kalopun ada yg silver, plg iku tukue januari awal 93, jd iku siso produk kluaran taon 92 seng blm laku smpe hbs taon.
    > eh mbokdhe, enome smyn kuwwweren yho…!!
    jaket kulite tuku nangndi iku rek…!! qo” iso full protector wujud bulu lembut ngono…!!!:mrgreen:

  20. oooooooooooooooooooo…. kerdhuusss….. ngarepe enak rek, mburine njaluk disawat sempake guspur…😯

      • sabdho guparman
      • Februari 4th, 2010

      ra melu-melu aku bu dhe. . ..

      ( mundhak keplethikan se***k )

      orang sabar pan**nya lebar budhe. . . .

      keep brotherhood,

      salam,

    • ledoy
    • Februari 3rd, 2010

    Wah teu ngarti euy,, teuing atuh ah rek koment naon kuring yeuh…

    Pokona mah.. eta motor teh exclusive pisan lah..

    heuheueheu…..

    • mbahe
    • Februari 5th, 2010

    wkwkwkkwkkk,……. mblayu aaaaaahhh…
    timbang ketiban sempake guspur, sido apes sa’umur urep akuuu…!!!!

    • pendemen nang narep omahmu, dijamin rayap, kecoa, tikus mati kabeh…:mrgreen:

    • mbahe
    • Februari 6th, 2010

    rayap, tekos, lan gegremettan liyo podo ngilang, tp gendruwo ganti tekoo, mundhak apess mbokdhe.
    g wes, t uncalno maneh ae kempase.
    tampanono mbokdhe…. ciaaaaaaaaatttt…..haik..haik.. glagheb..glaghebbh…!!!

    • beng2 lg
    • Februari 7th, 2010

    Foto guspur lucu jg,
    wkwkwkwkwkwkwk…🙂

    • pemain baru
    • Februari 8th, 2010

    yang bawah gak mau numpak gl pro yo mbak?

    • pemain baru
    • Juni 25th, 2010

    masih nyimpen sing tauun 84, semoga jd brg antik

  21. WAAAAH,,waaah lek ndelok gambare meh podo karo gl pro neotechku 97. black velg racing 18 palang enem,,,,
    aku wong otista jaktim,,,
    salam glmania,,,,,tibane akeh yo sedulur sing setia karo gl,,
    rahmads(0857-10775215) LEK DI DOOL KIRO2 LAKU PIRO YO MAS??
    TAPI ORA SAIKI,, DUIJUAL MENGKO TAON 2020???

    • bejo
    • November 18th, 2011

    sundul ah…ben perang spyshoott gonku 96 ahir….empuk nan bandell….monggo di lanjuttt…

  22. senalpote buanter suarane

    • Setia
    • Juli 6th, 2012

    ada motor modifikasi honda GL Pro ga ?

  23. This unique post, “Motor Impianku (3/3) Warung Jomblo” ended
    up being amazing. I’m making out a backup to clearly show my personal buddies.
    Many thanks-Shannon

    • zetyapamz
    • Maret 28th, 2013

    bro…kui cover mesin e pake op bro??

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: