Akan dibandrol berapakah New Jupiter Z?

Hello guys,
Setelah sekian lama vakum, akhirnya punya waktu juga ni buat nulis. Hampir semua warung-warung otomotif 2W semarak memberitakan undangan YMKI kepada blogger2 otomotif. Dan efeknya ternyata sangat besar. Banyak blogger yang mengulas keuntungan2 mengundang blogger.

Tinggal kelanjutannya aja nih. Seperti telah diketahui bahwa kemarin adalah pengenalan produk Yamaha New Jupiter Z. Menurut info bocoran, harga akan dibandrol diantara Jupiter Z dengan Jupiter MX (boleh dibeberin gak sih? :)). Akan bagaimanakah nasib New Jupiter Z ini?  Akankah sukses laris manis? Time will tell lagh… (mas tri mode : on)

Kalo dari harga, berarti motor ini akan bertarung melawan Supra X 125 R (Spoke Wheel), New Shogun R, dan RR . Apakah yang menyebabkan YMKI pede dengan harga segitu dengan cc yang lebih kecil dibandingkan kompetitornya? Ini ada ulasan dari bro Bodats plus dari mas Tri (edited : red). Dan menurut saya, tim marketing YMKI dah teruji tangguh. Otomatis persaingan pun semakin seru.

Mudah-mudahan tim marketing New Jupiter Z ini bukan cuma mengusung hal “jago lari” aja, tapi juga mengusung program Langit Biru alias motor ber-emisi rendah, dan yang paling penting Safety Driving.

NB : Safety locknya bener2 ciamik. Bravo YMKI….:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    dibandrol pertamax…..

      • nick69
      • November 17th, 2009

      KEDUAAAAX!!!
      wkwkwkwkwkwkwkwkwkwk

      • nick69
      • November 17th, 2009

      KETIGAAAAAX!!!
      xixixixi
      Lumayan 2 piala

        • beng2 lg
        • November 19th, 2009

        10 besar…

      • shogun rider
      • November 17th, 2009

      aku sing kedu ngono kok

      • Dani Ramadian
      • Desember 3rd, 2009

      Nyuri di Tikungan…
      Late braking….

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    sapu bersih aaah…

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    wahaha jik perawan kie…

      • Awakku
      • November 17th, 2009

      MURKO…!!!
      wakakakakak

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    komen sek diwocone mengko aelah…

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    bonus… setunggal maleh…..

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    nebak… sekitar 14 jt ga lebih dr 14,5jt…

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    celengane ndi…

    • o iyooo lalii…

      wes ah…siji ae cukup:mrgreen:

        • eddy
        • November 16th, 2009

        Celengane STW yo?

        • jomblo ati
        • November 16th, 2009

        Wogh…
        Jik kenceng iku mbah.

        • eddy
        • November 16th, 2009

        Berarti STNK?

      • hehe…BMW:mrgreen:

        • guspur
        • November 17th, 2009

        Senengane Mbahyut ikiiiiiiiiiii… Awas Mblo… gek ndang dicepakno tabung oksigene… mari ngene onok sing megap2 gak iso ambekan… wkwkwkwkwkwkkkkkkkkk…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

      • wis gus, wis tak telpone ambulan. tak kon nggowo alat pacu jantung.
        huekekek….:mrgreen:

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        ojo lali, ambulane kon nggowo pacul pisan, dadi yen butuh bolongan 1 x 2 meter gampang……wkwkwkwk

        plencing……

    • ashley
    • November 16th, 2009

    tengorist
    gragas tenan pak de….

    banderol 14.800.000 jt yg tipe chast well yg tipe spooke, 13.900.000…

    mbok de JA

    hadiahnya gantungan kunci apa kemeja….

    • thwuerhouwnguisth
    • November 16th, 2009

    vega zr harga selisih dikit sm vega r… mudah2an jupi yg ini juga ya….

  1. @jomblo ati
    nggone sampeyan divakum? supaya apa? biar guspur puas,gitu? ck..ck..ck..

    • @girifumi
      ora popo. timbang nggone sampeyan direndem teh basi. mari ngono dikum lengogas.:mrgreen:

      • ashley
      • November 16th, 2009

      maksudnya vacuum cleaner kali om….

    • ashley
    • November 16th, 2009

    ^^up..up

    masih mending teh basi…coba kalo minyak tanah…
    contoh kasusu bola bekel, atau karet gelang…bisa melar besar…tapigampang pecah dan buyar….

    • thwuerhouwnguisth
    • November 17th, 2009

    xixixi… tau nyoba direndem sliming tea….. tampilane iso luwih sporti…… kikikikik

  2. Saya absen dulu ndan..😀😀😀
    NYUNDUL,GAN!!

    • MR
    • November 17th, 2009

    tuh gambarnya, Sule kaya ngempet sesuatu to?

    • ya iya laaaah…..siapa juga yang gak sedut senut….
      jangan2 kepentok besi kali yee…😆

    • Awakku
    • November 17th, 2009

    H4NC!K… bintang iklan’e Sule ??

    byuh..byuh….byuhhhhhhhh…..

  3. kok ane blom nyambung antara gambar batik ayam di atas dengan bandrol jupi z…
    JA bisnis ayam toh? bukannya sekarang musimnya jual kambing (lebaran haji)?🙂

    • @apdri
      itu gambar logo yamaha bro. cikal bakalnya logo yamaha yang sekarang ya yang itu. Dibuat tahun 1898.
      iya neh jualan ayam kampus…eh ayam kampung..:mrgreen:

    • dhuwur
    • November 17th, 2009

    wah celengan e kok gur celengan ndhuwur terus ..
    gak ono sing celengan ngisor,, hush wopo iki,, :p

    • lek celengan ngisor, engko disangkakno warung nasi. lha mosok mambu terasi. huekekek…

  4. artikele ngalor komengtatore ngidul… ketemu ning njero celengan… mokdhe di vakum ben opo aku ra mudeng… malah bingung macane onok vakum2 mbarang….

      • Awakku
      • November 17th, 2009

      Nak iki komentare nyambung … nyambung bab motor baru.
      buat yang punya motor baru harap hati2, awas ilang, seperti cerita berikut :😀

      Kapten Bunali kelangan motor anyar

      Bunali, sak iki pensiunan jenderal. Tepak jik Kapten mbiyen tau kelangan motor anyar. Critane koyok ngene :

      Kapten Bunali terkenal tukang sobo nang lokalisasi nggene balon-balon.
      Sak wijinine dina, Bunali dolan nang Dolly. Mlebu nang wisma Srikandi, ngombe-ngombe.

      Rodok suwe thithik dek-e metu, clilang-clineng nggoleki motor anyar-e. Lho gak
      ketok? Wah dicolong maling montor iki.

      Mbarek getam-getem Bunali mlebu maneh nang njerone Wisma Srikandi mau, mbarek ngetokno pistule. Mbarek nembak-nembak nang ndukur Kapten Bunali mau bengak-bengok.

      ‘Janc*k, sapa bajingan-bajingan sing wani nyolong montorku. Gak ngaku tak tembak slangkangane’

      Gak ono swara cemuwit. Kapten Bunali terkenal gak kenekan. Tersinggung thithik ngono ae wis ngetokno pistul. Tau kok onok sing ditembak slangkangane mbleset, malah kenek bapak-e thole. Lak kojur, se?

      Ngerti nek gak onok sing nyauti, Kapten Bunali tambah morang-moring
      digetna ae.

      ‘Bir situk maneh. Tak enteni mbarek ngombe. Ojok sampek bir ndik gelasku iki entek durung onok sing ngaku, ya. Sido tak gawe koyok ndik Bangunrejo mbiyen’

      Kapten Bunali terus ngombe, dimat-mat-no. Kira-kira karek seprapat gelas dek-e metu nang dalan. Didelok, lha motor anyar-e wis onok maneh ndik kono. Keweden bek-e sing nyolong.

      Mbarek mlaku gagah kapten Bunali mlebu maneh nang Wisma Srikandi, katene nerusno ngombene.

      Bisak-bisik sing ngladeni ngombe takon ‘Yok opo critane sing ndik Bangunrejo mbiyen cak?’

      ‘Ya motor anyar-ku gak mbalik. Ilang’

      ‘Lha kedadeyan opo sing sampeyan tindakno ngerti nek motor anyar peno mau gak
      mbalik? Koyok sing peno ancamno mau?’

      ‘Aku ? La-opo ?’

      ‘Iyo’

      ‘Pas motor anyarku pancet ilang’

      ‘Iyo, iyo cak…’

      ‘Yo molih mlaku aku cak….’

      E…alah…..
      Bunali dob*l….
      Tiwas wong sak wisma pucet kabeh…

        • guspur
        • November 17th, 2009

        BHUAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAA>>… TAEEEEEEEKKK!!! jenengku digowo-gowo!!!… gak tau sobo Ilod ndaaaaaaaaa… Simphony aeeeeeeeeee… hahahahahahah…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        aku tas soko warung ijo, nontok’i fotone Rossi numpak MX…

        pancen bener sampeyan mbah… rossi sikil kiwone nggawe sepatu kets

        wakakakakak…k34t…k34t….

      • bhuahahaha…..
        janciiiiikkk……..!!!!!😆😆😆😆😆😆

        sek ta lah, wisma srikandi iku nang ndi? prosoku gak ono jenenge losmen srikandi. wkwkwk….:mrgreen:

        • guspur
        • November 17th, 2009

        @awakku
        Dikandhani kok… wakndhene iki matane awas kok… gak cuma nang celengan karo layah sambel terasi thok… Rossi sepatune ilang siji nang mesjid ae ketok!!… hahahahahahahaaaaaa…:mrgreen:

        @jombloyati
        Halah! keat koen iku!!… Sampinge hotel M*j*p*h*t cuuuukk…!! mbojok koen lek ngomong gak tau mrono!!… wkwkwkwkwkwkwkkkkk…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        @Gus Pur
        Nak gak salah, sak ilingku pas teko ndek kene mbiyen Rossi pincang yo, sikil’e loro…

        • eddy
        • November 17th, 2009

        @Biawak
        Asuuuu…tibakno kapten bunali cumak nggertak ae yo?hahaha….

        @Bunali
        Biawak karo jomblo ndisik sing jogo parkiran nang dolly,gang lebar,termasuk bioskop rama.Mangkakno apal jeneng2e wisma nang kono.
        hehehe…

        • guspur
        • November 17th, 2009

        Jyaaaaa… generasi tuwo luwih apal sisan…. hahahahahahaaaaaaaaa… Btw… ojok2 Awakku iku anake Mbahyut sing dibuang nang Ilod????…….. bhuahahahahahhahahaaaaaaaaaaa…. *tambah ngawur!!:mrgreen:

        Sniff… sniff…

      • hahaha…gosip baru.
        awakku anak’e mbahyut genderuwo…

        yok opo gak apal rek, wong mbahyut iku sing nggawe kelambi batik nang kono kok…hehehe…:mrgreen:

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        jiakakakak…….
        pengumuman..pengumuman… akhirnya J.A mengaku kalo anaknya mbah yut Eddy…

        coba lihat kalimat di’atas

      • aku nguyu durung rampung ket wingi halah-halah.. dasar awakmu-awakmu… yo ono – ono ae cetitane..

        • ashley
        • November 18th, 2009

        jawa lageeeee…..

    • @bunali
      maksudku nang ilod bol… ndi onok losmen srikandi nang ilod?
      kok aku ora tau eruh
      huekekek….:mrgreen:

        • guspur
        • November 17th, 2009

        Mbuh, takok Awakku iku… curigane arek iku sing jogo parkiran nang Njarak…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        wakakakakak……. ma’af itu bukan nama sebenarnya, alias nama samaran.
        Yen ditulis sak bener’e dipikir corong ilod lak’an awak ndewek
        wakakakak

        • guspur
        • November 18th, 2009

        Wis ojok geger ae… Mbahyut anake loro… sing mbarep Jombloyati sing ragil Awak*u… wis! adil kan?

        Sniff… sniff…

        • Awakku
        • November 18th, 2009

        lha sing dadi bojone mbah yut yo sampeyan………
        wakakakakak……. jrot..jrot… glodak

        • guspur
        • November 18th, 2009

        @awakku
        Lha aku lho, karo Mbahyut podho langange…. yaopo carane ngetokne koen nang ndonya???… oops! lali… koen lahire dilepeh yo??… opo diutahne???… wkwkwkwkwkwkwkkkkk…:mrgreen:

        Sniff… sniff… crit!

        • eddy
        • November 18th, 2009

        @guspur
        Jarno ae gus!
        arek loro iku gak gelem ngakoni yo gak popo.gak kalong aku!
        Padahal asline ndisik aku nemu Sarip karo biawak waktu arek iku jek cilik yo nang llydo iku.

        Critane ngene gus…iki ono hubungane karo critane Biawak mau….

        Wektu iku aku pas lagi ngombe2 ning salah siji wisma ,lha kok ditekani karo arek cilik loro sing jek umbel’e meler2 karo nangis.
        Trus tak takoni,Lho…awakmu kok bengi2 dolan mrene?Gak didolek’i wong tuomu tah le?jenengmu sopo

        Arek sing gede njawab,
        “Nggak lik! aku malah ndolek’i bapakku!jenengku Sarip,lha iki adikku jenenge Biawak”.
        Kaget aku,tak kiro arek loro iki dikongkon ibune ndolek’i bapak’e nang kene,mergo kecantol arek wisma trus gak tau mulih.
        Tak delok Biawak nangis karo umbele meler nang mburine Sarip.
        Trus tak takoni maneh,
        “Bapakmu jenenge sopo?”
        “Laopo awakmu ndoleki bapakmu nang kene?
        opo bapakmu mau mrene?”
        Sarip njawab maneh,
        “Bapakku jenenge BUNALI paklik,wonge gede,duwur,sangar.Brengos’e njepaplang koyo pager’e kantor kecamatan(batinku,jiamput…nglamak arek iki karo bapak’e).
        Aku karo adikku dijak bapak mlaku2 numpak motor anyar trus mampir mrene,Bapak ngombe,aku dikongkon mlaku2.
        ee..kok ndilalah arep mulih kok motor anyare bapak ilang.Bapak yo ngamuk,wong sak wisma diobrak abrik.Aku karo adikku(Biawak) melok wedi,trus tak tinggal ngadoh mlaku2 maneh.saiki malah ilang bapakku”

        Saking ngesakno’ne tak gowo mulih arek loro iku.
        Cuman sing njengkelno,saben aku arep nang llydo,arek loro iku ngrengek njaluk melok.Nek gak diajak nangis berak berok.
        Timbangane mbok’e arek2 krungu,yo terpaksa tak ajak.
        Sampek kono,aku ngombe trus arek loro iku tak ke’i duit tak kongkon mlaku2.
        aku mari ngombe tak enteni kok gak teko2?,
        dalam hatiku,kebetulan iki…tak tinggal ae arek loro iku nang kene.cek mbalik nang bapak’e(Bunali) maneh.Gak sanggup aku ngramute.
        Langsung aku mulih .

        Sampek omah aku ditako’i karo mbok’e arek2,”Nang ndi arek loro(Sarip & Biawak) iku?
        Langsung tak jawab…wis gak usah ditakokno!
        arek loro iku wis tak balekno nang “Habitat’e”!
        Percuma diingoni,digadekno juga nggak payu.
        Nang kene malah nyumpek2’i aku ae….

        Bojoku langsung meneng cep…
        Sampe saiki aku urip tenang

        Ngono lho gus,crito sejatine,
        sak elek2e arek loro(Sarip lan Biawak) iku,diapak2no yo tetep anakmu dewe

        • Awakku
        • November 19th, 2009

        jiakakakakakak…….
        ancur minaaaa…….

      • ealah mbahyu-mbah yut iso ndalang juga to…. tak kiro mung jogo salon…

    • xsal
    • November 17th, 2009

    salam kenal sayah newbie
    ijin nyimak mas2…. mbokdhe….
    (butuh translate)

    • wah…enaknya elo belajar bahasa jawa aja. cari pacar orang jawa. terus diajak remp*n deh…wkwkwk…

        • guspur
        • November 17th, 2009

        Xsal udah rencana mau ngegebet anaknya Tukang Rujak Cingur… ulekan dan aroma terasinya mantab katanya… ha ha ha…😀

        Sniff… sniff…

      • bhuahahaha iku boso Remp*n metu neh… mblo ngajari mbok yo sing bener to…

    • mig29
    • November 17th, 2009

    ra komanan podium babar blas

    • dhuwur
    • November 17th, 2009

    berarti di tunggu ya bro..
    spyshot e celengane mba rini opo sambel trasine mba rini,, wekekek

    • fraziel
    • November 17th, 2009

    Absen doang ah..

  5. enakan liatin foto rini diatas.. tapi akan lebih pantas jomblo ati yg bersanding ama rini.. dari pada liat tuh cowo pirang gak karuan..🙂

    • masih mendingan sule om, daripada sama saya
      hehehe…. bisa2 rusak image yamaha.

      • guspur
      • November 17th, 2009

      @om stephen
      “Beauty and The Beast” ya Om??… sindiran yang halus… wkwkwkwkwkwkkkkkkk…:mrgreen:

      Sniff… sniff…

        • eddy
        • November 17th, 2009

        Nggak salah…..

    • Awakku
    • November 17th, 2009

    ngomong2 celengan bawah… pernah lihat di daerah Jakarta, pas lampu merah, motor depanku ada cewek yang berada diboncengan terlihat jelas “celengannya”.
    motor sebelah, cowok dua berboncengan, ngakak terus nggak abis2. terus salah satu cowok ngambil kerikil di jalan, begitu lampu hijau tuh cowok masukin kerikil pas di pantat cewek tadi yang jelas banget celengannya…. langsung hole in one.. bhuahahahahaaha…

    (maaf, newbie dalam berbahasa Indonesia)🙂

  6. @all kenthirs
    hooooy…hooooy…..
    ditinggal makan, warung jadi nggak karuan. ampuuun deeeh…..

    *ngedit lagi deh😦

  7. ayo tebak harga berhadiah hahaha….
    oh ya info baru bunga kredit turun lho..
    leasing2 siap2 nurunin bunga nie..
    yg mau kredit..monggo

    • dhuwur
    • November 17th, 2009

    bro mario or bro jomblo, ak uda pernah denger,, nak leasing iku sebenere khusus pembiyaan utk alat2 produksi ex mesin2 produksi perusahaan besar include maintenance nya.. apa bener?
    trus kalo untuk kredit motor itu sebenere termasuk pembiayaan konsumen biasa po opo jenenge ak yo rodok lali,, hihih…

    • @dhuwur
      wah ini agak panjang bro. mungkin kalo dibikin artikel pun bisa jadi beberapa bagian. apapun bisa di leasing kan kok. cuma ada yang capital lease atau operating lease. nah kalo yang motor itu termasuk capital lease, alias terjadi perpindahan kepemilikan.
      untuk yang ada maintenance nya itu biasanya operating lease, alias kepemilikan tetap di pihak lessor alias kasarnya sewa biasa.
      hati2 bro, kalo leasing motor/mobil itu kepemilikan tetap di pihak lessor sampai dengan akhir masa leasing, makanya telat 2-3 bulan dah langsung ditarik walaupun kita mbayar kurang sedikit lagi.
      mungkin kali ada waktu saya akan mbahas leasing dengan lebih mendalam. tolong diingatkan ya. trims.

        • Awakku
        • November 17th, 2009

        Mblo tak ilingkan….
        mbahas leasing

        beres kan…

    • xb
    • November 17th, 2009

    iki nebak harga new jupiter atau nebak ukuran mbak rini tho?
    nek new jupiter 14.5-14.75..
    nek mbak rini 32-20-36..
    hadiahe opo? pesen gantungan kunci bentuk celengan yo..

      • Awakku
      • November 17th, 2009

      maaf, saya newbie untuk hal ukuran wanita… mohon bimbingannya…..

        • eddy
        • November 17th, 2009

        Kalo sama wanita baik2 emang sampeyan newbie,percoyo aku.
        xixixi….

  8. @jomblo
    engkok bahas leasing sing ringan2 ae ojo abot2 mumet ndasku hehehe

    melok nebak ah klo di jatim 14,8
    nek mbak rini ??wah iki harus pake indra peraba bwt nebaknya hehehe
    (hadiah celengan setubuh)

    • nick69
    • November 17th, 2009

    Nebak 14,65

    • nick69
    • November 17th, 2009

    Nebak knalpot
    4,2 x 14,7

  9. Lah iki blog e njuk dadi obrolane cak wan koyok ndik panjebar semangat opo cak kartolo ta. Kewan2 prigen dha ditokke teko kandhange pisan.

  10. Wah,bosone khas jawatimuran,tonpo tedeng aling-aling,nganti kewan2 barang katut…
    Pancen warung cap mesum..😀😀😀
    Ssstt,mbokde..sampeyan ki beneran anak ilange mbah yut to..wis sungkem drg?awas,durhaka itu termasuk dosa besar lo..

    • kentaro
    • November 17th, 2009

    Pertamax gan!😀
    Mb rini 34b koyo’e
    Nek jupZ plg 14,5 jee..

      • Awakku
      • November 18th, 2009

      sak mono kok “B”, segitu mah “A”… percaya dech……

    • MR
    • November 17th, 2009
  11. @jomblo ati
    pertahanken trade mark mesum di blog sampeyan yo?
    aku wingi nitip taufik pertanyaan ke 27..
    opo yo? lali rek…..

    • nick69
    • November 17th, 2009

    Untung waee blog iki artikele bermutu

    Pasiene sg waras secuil thok wkwkwk

    • fraziel
    • November 18th, 2009

    @nick
    Mangkane aku jarang maen kesini
    Takut penyakit edanku tambah parah
    Wuakakakak😆

    • Awakku
    • November 18th, 2009
    • Shark
    • November 18th, 2009

    mudan2an 13,8 juta ajah..

  12. kayaknya tetep akan dibawah supra x 125

      • Awakku
      • November 19th, 2009

      katenye otomotif Jupiter ZZ = Jupiter Z + 500.000

      wuikkk… larang-nya ???

      • oooo…dah dibuka sama otomotif ya?
        dah bukan rahasia dunk..🙂

    • joe trizilo
    • November 19th, 2009

    harga yang pas dan enak adalah 11.5 juta…

  13. @ joe
    bro warungnya mirip ma warung ini ya hehehe

  14. apa mungkin strategi pricing jupz 110 diterapin ke jupz 115 ini?

  15. ckckck….
    baru sempat buka warung.

    cuma bisa godek2…😆

      • eddy
      • November 19th, 2009

      mari nguntal opo kok godek2?cindil tah?

      • Awakku
      • November 19th, 2009

      gak kaget, ente kan murid langsung robot godek😀

    • elsabarto
    • November 19th, 2009
  16. buk de ayo update…

    ===============================
    yang sedang mencari pekerjaan monggo di liat di link sini
    http://www.yamaha-friends.com/?act=articles&aid=204
    semoga membantu

  17. Salam kenal mas, Nebak 15 dah.. 🙂

    • nick69
    • November 20th, 2009

    Minggir
    Orang keren mo lewat

  18. apakah hidup kita hanya untuk memeikir kan roda dua, lalu kapan kita punya waktu untuk hati kita?…
    http://1001nickname.wordpress.com/2009/11/20/kapan-kita-punya-waktu-buat-hati-kita/

      • beng2 lg
      • November 23rd, 2009

      Sibuk bro,ngurusin perkebunan ortu…

      Wew…dah punya blog sendiri yah,
      mantap la,mo meluncur kesana dlu…

    • ashley
    • November 24th, 2009

    sundul…ndul…ndul….

    • ashley
    • November 24th, 2009

    CINTA LAURA MEMANG BISA BENERAN NYANYI….

    Ki Goro cerita, suatu saat ada ada wawancara di TV dengan Artis Cinta Laura…

    Wartawan [W]: “Cinta ada rencana nyanyi gak ?”

    Cinta Laura [CL]: “Akyu pengen jadi penyanyih seperci Mulan Jameela…. Cinta kemaryin syudah nyanyi di dephan Mas Ahmed Dhani. He had listen my voice. Katyanya, suara Cinta Okey lho..Cinta tinggal naik panggyung ajaah…”

    “W: “Waah, boleh dong penonton liat Cinta nyanyi..boleeh kan.?”

    CL: “Hmm.., boleh donk. Dengerin yiaa. ” (tarik nafas)
    “…SO WAY OR A JUMP YOU.. JUMP YOU GO DOWN TELL A…SO WAY OR A CAT THEM YOU…CAT THEM YOU PEACE SUN, GO WAY GEL A…”.

    W: (bingung#%^$??) “Lagu apa itu, Cinta ..!??”.

    CL: “mmmm… itu lho…..SUWE ORA JAMU..”

    Burn Rubber Not Your Soul

    • jebut cinta laura ki jeneng asline ngatiyem yo….

      • yahonsuwakanja
      • November 25th, 2009

      Ashley….
      huahahahahahahahahahaha…….
      Lagu…..SUWE ORA JAMU….? ?
      Lagu…..KOWE ORA JADUL kali………hahahahahahahaha
      ngguyu puooollll…..

      • fraziel
      • November 26th, 2009

      bhuahahahahahahahahaha….
      ngakak

  19. aku dadi kelingan ndek biyen ki ono ceroto soko 3 negoro gede…. amerika (USA), soviet (SOV), karo negeri tercinta kita Indonesia (INA)…
    3 negoro iki kabeh podo bangga karo keluwihane masing-masing negoro…
    pertama soko Amerika…..
    USA: “gak ono negara ning ndunyo iki sing biso ngalah’ake amerika…, nggonku wis nduwe sumberminyak sing ora bakal entek nganti sejuta turunan”, karo nepuk dodo bangga…
    SOV: “lho kok iso mer…? (baca. Amerika)
    USA: iyo sebab aku wis nduwe pengeboran sing jero, jero tenan nganti tembus bumi…
    INA: dasar indonesia negara mayoritase muslim ngertine mung bumi lapis pitu, mulak’no de’e nyletu…”mosok nganti tembus bumi mer… lha jero endi karo bumi lapis pitu….
    USA: rodok bingun nanging akhir’e karo garuk2 endase de’e njawab… “yo kiro-kiro ning daerah sekitar ngkono kuwi….”
    Amerika langsung lungguh karo rodo nesu…
    saiki gilirane Soviet…
    SOV: mer kowe ki ngono ae kok bangga, glo delo’o roketku wis tekan ngendi-ngendi ora… wis tembus berjuta-juta kilometer duwure nganti ora ketok soko mbumi….
    INA: ono maneh wong indonesia ki dasare wong sok ngeyel yo di jawab pernyataane soviet kimau “yo jelas ra ketok lha nganggo rok ngono kok, mung kiro2 wis tekan ngendi?duwur ndi karo langit tingkat pitu?
    SOV: de’e mung godegh-godeg nanging yok terpaksa njawab “yo kiro-kiro ning daerah sekitar ngkono kuwi”
    SOV&USA: lha saiki kowe INA, opo sing mbok banggakno, paling utangmu kuwi sing nganti pitung lapis bumi lan pitung lapis langit gak entek nganti pitung turunan…karo ngguyu ngakak lorone…
    nanging INA malah ngadek nepuk dodo..
    INA:ninggonku wis menemukan alternatif lain kanggo melahirkan tanpa operasi sesar, tanpa bedah. tapi nglairake lewar D***r….
    USA&SOV:’lho kok iso lha ning daerah ngendi kui aku pengen eruh?
    INA: karo njupuk ancang ancang mlayu de’e njawab…”yo kiro-kiro ning daerah sekitar ngkono kuwi” karo mlayu sipat kuping wedi di oyak wong loro + wong sak warung….

  20. jadi berapa harga pasnya?? bayar tunai ada dikon gak?
    *) nah loh makin bingung si jomblo ati huehehehe..🙂

    Acara grand launching datang ya..

    • arie slight
    • November 25th, 2009

    tok tok tok…
    mbokde… mo bayar utang nih.. ma mo ngutang lagi beli minyak ama gula..
    euy..yang punya warung mana neeeeh..
    kaga ada kayanya..

    woi orang2 kampung..
    JARAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH

      • lekdjie
      • November 25th, 2009

      BAKAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR!!!!!!!

  21. pritttt….pritttt…
    satpol pp lewat…
    awas garukan…
    priiiittt…..priiittttttttt…..😀

    • kornet
    • November 26th, 2009

    ^mario
    wahhhhh sensor-sensor paklek

    @admin
    ni orangnya kemana zakkk…
    kok update 3gp IGOnya failed mulu…
    ane ngak bisa download ni….
    woiiiiiiiii admin……
    wkwkwkwkwk

    • fraziel
    • November 27th, 2009

    @mario
    Wuakakakakakakakakakakak😆

    Tee sateee, sateeeeee…
    Sop buntut juga adaaa looohh:mrgreen:

    • Shark
    • November 28th, 2009

    yang punya warung lg gathering…. ntar ada lipitannya lho….

    *bener kan mblo…. ???

    • fraziel
    • November 29th, 2009

    Oalaaagh,, koq blon ada menu baru tho yoo
    Wis katene bangkrut ki warunge:mrgreen:
    Tak sumbang lucu2an aja dagh

    ‎​film hollywod pake bahasa jawa

    • Enemy at the Gates – Musuhe Wis Tekan Gapuro
    • Die Another Day – Modare Ojo Saiki
    • Die Hard – Gak ono mate’e
    • Die Hard II – Matine Angel Tenan
    • Die Hard III With A Vengeance – Kowe Kok Ra Mate-Mate To ?
    • Die Hard IV (Die) – Jan Tenanan, Arep Mati Kok Angel Tenan
    • Bad Boys – Bocah-Bocah Elek
    • Man of Fire – Wong Lanang Kesumuken
    • No Way Back – Ora Iso Mulih ( kesasar to? )
    • Red Eye – Matane Abang ( klilipan opo? )
    • Casino Royale – Togel Akeh Duite
    • The Hoax – Ngapusi
    • Harry Potter – Harry Dodol Pot
    • Lost in Space – Ilang Neng Awang-awang
    • Cheaper by the Dozen – Tuku Selusin Luwih Murah
    • Paycheck – Kasbon
    • Independence Day – Pitulasan
    • There is Something About Marry – Meri Ono Apa-Apane
    • Silence of the Lamb – Wedhuse Mutung
    • Planet of the Apes – Planete Wong Apes
    • Gone in Sixty Second – Minggat Sakcepete
    • The Abyss – Entek-Entekan
    • Deja Vu – Pangling
    • Terminator – Terminal Montor
    • Lord Of The Ring – Pedagang Akik
    • Deep Impact – Ngantem Njero
    • Million Dollar Baby – Babi Regone Sayuto
    • Blackhawk Down – Manuk Ireng Kenek Bedhil
    • Saving Private Ryan – Ngelesi Privat Mas Ryan ( pancene goblog tenan opo? )
    • Gone With The Wind – Wes Ewes Ewes, Bablas Angine
    • Because I Said So – Dikandani Kok Ngeyel Temen Sih..

      • yahonsuwakanja
      • November 30th, 2009

      Ziel…
      iki kowe ngumpulke-ne daftar istilah iki entek pirang ndino ?
      lha nek ” Bad Boys ” diganti ae dadi Gerombolan Bocah Tuek tur Nakal alias BTN ketoke cocok lho…

      kaborrrrr…..

    • thwuerhouwnguisth
    • November 30th, 2009

    @comment no 6…..
    wuah tebakanmu mantaf….. profesimu mesti dukun…. nujupiz cw tidak lebih dr 14.5 jt….. top tebakane….. sopo tow kw mbok aku di ke’i no togel…..
    ooo jebule aku dhewe…..

    • kornet
    • Desember 1st, 2009

    @fraziel
    jyakakakakak
    nemu ae koen
    xixixixix

  22. wah….critoku ga disensor kro sing duwe warung…
    buk de pean nyang endi toh….
    @ thwuerhouwnguisth
    pak lek njalok no togel….hehehe
    iku nek nyang jakarta nek nyang suroboyo…hayo tebak

    • arif rakhman
    • Desember 2nd, 2009

    kok gak ada ciri khasnya mas JA ya? hehehe…..

    • thwuerhouwnguisth
    • Desember 2nd, 2009

    @ mario….. nyang suroboyo nujupiz ora didol… dikek kekno gratiz….. ayo do antri… bhuahahaha ndak iyo… aku tak melu ngantre wes….. xixixi🙂

  23. lha pean telat aku wes antri ket mang subuh hahahaaha
    @ arif rakhman
    iki buk’de JA toh????hayo ngaku…

      • Awakku
      • Desember 4th, 2009

      jiakakakakak………. “pean”…….. krian bangettttttttttttt

      • Awakku
      • Desember 4th, 2009

      pean gak ula-ula tha ?
      wakakakak

      hancurit…jiakakakakak

  24. @ awakku
    duduk krian aku ero boso iku pas KKN nyang jombang…

    hihiihi

    • arif rakhman
    • Desember 4th, 2009

    @ mario
    lha, aku duduk sopo-sopo ki. fitness iku… hihihi coly kurang pasih nih jawa timurane….

    • limas
    • Desember 4th, 2009

    New Jupi Z yg cuma 8.16 Hp mau ngelawan Abs Revo/ Blade yg 8.66 HP?
    Ngimpi kali yeee????
    Jupi Z sih gak usah dilawan pake revo/ Blade, cukup pake legenda aja udah kocar-kacir tuh.

    kabuuur…. ahhh
    takut dilempar motor yg baru pake sistem rotari.

  25. Ooalah bakno pdo nengkene too…Yo wes mario di terusno crita crot crote…

  26. @ arif rakhman
    oh….tak pikir yang punya warung..kok ga muncul2!!
    @ Elektra
    critane entek sek tak browser disek

    • loepis
    • Desember 8th, 2009

    ^Limas
    Ente slalu bangga-banggain Blade n Revo. Udah baca hasil test ride Blade gak di Otomotifnet. Untuk dapet 100 kpj aja tuh motor susah banget. Di trek lurus 1,5 km, motor cuma mentok di 98 kpj. Mungkin perlu 5 km trek lurus baru bisa naik ke 100. Weleh weleh weleh. Padahal di iklannya sih Blade sekencang motornya Dani Pedrosa, ya.

    • Muh.Amienk
    • Desember 12th, 2009

    Gaya na ji sule… mautongi poto sama orang cantik sedeng…..heheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    • fraziel
    • Desember 13th, 2009

    Dengan ini saja njataken bahwasanya waroeng ini pailit
    Thok thok thookk..:mrgreen:

    • abdi_dalem
    • Desember 13th, 2009

    @loepis
    gw punya Blade.
    Gw pernah coba jalan bareng jupiter Z.
    di spidometer gw nunjukin 70 km/jam di spidometer jupiter Z 80 km/jam lebih. Padahal jalannya bareng. tanya kenapa?
    Jgn percaya spidometer yamaha.
    dilebihin banyak tuh biar taunya kenceng padahal lemot!!
    yamaha gitu loh udah biasa ngebohongin konsumen.

    • loepis
    • Desember 14th, 2009

    ^ emang bisa ya melihat spido punya temen sebelah dengan kecepatan motor sama-sama berkecepatan 80kpj… ente ini aya-aya wae. (ane bukan corong, cuma nunjukin data sama fansboy pabrikan mana aja yang fanatik luar biasa sama pabrikan tertentu).

    • xb
    • Desember 14th, 2009

    mas jomblo ndak muncul2 ni..
    mungkin harus kayak prita, hayo kumpulin celengan biar mas jomblo muncul..

    pertamax!

      • fraziel
      • Desember 15th, 2009

      Mwuahahahahaha,,, ono juragan celengan anyar ki
      Lagi lagiii…
      Wkwkwkwkwkwk😆

      • guspur
      • Desember 15th, 2009

      Muantabh gaaaaaaaaaaaaaaaannn… seandainya beneran ada di kampung terpencil… gua samperin sekalian adventure offroad dah!!… hahahahahahahaaaaa…:mrgreen:

      Sniff… sniff…

        • xb
        • Desember 17th, 2009

        @guspur n fraz
        jenenge aprilia kuwi.. jenis Rondho Semok 250 (entah iki tarip borongan atau per jam)😀
        ojo ngomong2 karo juragan janda yo xixixi..

    • abdi_dalem
    • Desember 14th, 2009

    @loepis,
    gw boncengan dan temen gw juga boncengan. yg bilang yg bonceng motor gw. mau apa lo?!!

    • fraziel
    • Desember 15th, 2009

    @abdi_dalem
    Yah,, tapi tetep blade pasti dengan mudahnya dilibas sama jupZ
    Klo udh gitu speedo dilebihin jg ga masalah
    Wkwkwkwkwkwk😛

      • pedrosarium
      • Desember 17th, 2009

      masak sih???
      motor jadul sama motor keren menang yg jadul?
      gak usah ngotot gitulah bro.
      Aq juga punya 2-2nya.
      Aq akui Blade lebih responsif dibanding Jupiter Z lama.
      Tp klo yg baru gak tau juga deh.
      Tapi klo lihat speknya yg cuma 8.1 Hp kayaknya bukan lawan Blade lah.

    • noFUN
    • Desember 15th, 2009

    sopo sing ndisik’i nulis crito iku..??
    semprul, ning kantor dadi ngakak dewean iki..

    ndi eneh..?? wkwkwk..

  27. Seng nduwe warung wes muleh…bubar2 di pel bekas crot…crotane…mau ngerti lewat mlakune mEkEh2 kyone gEndElene rung mari wkakakakaka

  28. @ xb
    awas ketagihan celengan hihiihihi
    @ el
    crot…crot opo toh?
    aku ga ngerti hihihhi

      • xb
      • Desember 17th, 2009

      @mario
      ndak bakal ketagihan.. lha wong makanan pokok😀

  29. ada yg tau ga bedanya Perempuan baik ama Perempuan Nakal..??nie bedanya

    Perempuan baik² akan membuka kancing bajunya ketika hawanya panas.
    Perempuan nakal membuka kancing bajunya ut membuat suasana panas.
    Perempuan baik² hanya mempunyai 1 kartu kredit & jarang memakainya.
    Perempuan nakal hanya mempunyai satu bh dan jarang memakainya.
    Perempuan baik² wajahnya memerah ketika nonton adegan cinta di film.
    Perempuan nakal tahu ia bisa melakukannya lebih baik dari itu.
    Perempuan baik² akan merasa kurang lengkap dalam berpakaian jika tidak mengenakan kalung.
    Perempuan nakal merasa sudah berpakaian lengkap hanya dengan seuntai kalung di leher.
    Perempuan baik² mengenakan sepatu hak tinggi untuk ke kantor.
    Perempuan nakal mengenakan sepatu hak tinggi untuk ke ranjang.
    Perempuan baik² akan berkata, “Jangan lakukan itu.. berhenti…”
    Perempuan nakal akan berkata, “Jangan berhenti lakukan itu…”

    • fraziel
    • Desember 21st, 2009

    @pedrosarium
    Blade lebih responsif dari jupZ..??
    That’s fact bro,, emang Blade lebih responsif
    Dalam artian akselerasi lebih baik dari jupZ, bahkan sama Athlete pun bejaban
    Tapi top speed..?? Wah maaf saja..
    Jangan diadu dehh..:mrgreen::mrgreen:

    @mario
    Wakakakakakkk,,
    Ono maneh tha? Lagi lagiii..
    Wkwkwkwk,, lha celengané ndi kie?😛

    • abdi_dalem
    • Desember 22nd, 2009

    @Fraziel
    Top speed? Gw pernah nyoba ngetrek sama jupiter Z. jupiter Z dgn speed 100 km/jam (versi spidometer jupiter Z) dgn gampang gw lewatin dgn Blade dgn speed 90 km/jam (versi spidometer Blade). Aneh kan 90 km/jam bisa ngalahin 100 km/jam? tapi ya itulah spidometer jupiter Z dan mayoritas spidometer yamaha yg selalu dilebihin biar kelihatan kenceng.
    Spg perbandingan aja CS1 da MX yg lari dgn speed yg sama di spido CS1 nunjukin 105 km/jam tp dispidometer MX nunjukin 130 km/jam. Gila gak?

    • Awakku
    • Desember 24th, 2009

    @abdi, Fraziel ma Pedro
    Aku lho, gak punya dua-duannya… gak bingung tuh
    huehehehehehehe

  30. aku punya MX tapi yo ga gila tuh hehehe
    jng lebay ah…

    • au_ah
    • Januari 2nd, 2010

    @abdi_dalem
    bener banget bro. gw juga ngerasa gitu. waktu pake jupiter Z speed 80 km/jam itu biasa aja tapi klo pake HSX125 dgn speed yg sama versi spido udah kenceng bgt.

  31. aq milih cewek’e…
    gilir yo🙂

  32. berapa harga motor jupiter z

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: