Tani Maju

Hello guys,
Hehe…baru dapet waktu luang sedikit nih. langsung ajah pengen bikin tulisan yang nggak bikin stres.

Bagi broder2 semua yang dari Jawa Timur khususnya Arema alias arek yang malang (xixixi…) tentunya sedikit banyak tahu dengan grup indie kenthir ini. Aliran musiknya rada gak jelas… ndangdut dikit, campur pop juga, rock sak umik…tau dah aliran apaan kalo begini….

Katanya orang, dari namanya aja udah rodho kenthir, Tani Maju. Lha namanya orang bertani dimana-mana kalo menanam padi ya jalannya mundur, tapi kalo yang ini malah maju. malah ngancur-ngancurin taneman yang baru ditanem.😯 Apalagi liat kostumnya, wuiiih…njijiki puol…xixixi…

Adapun personilnya (kalo blom berubah nih…)

Novan : Vokalis
Wibhi : Bassist
Leo : Ketipunger (ini jabatan baru kayaknya…perasaan baru tau ada ketipunger)
Johni : Guitarist
Hendro : Guitarist
Sri : Percussion, Vocalist
Sinyo : Drumer
Galih : Terompet (lek ndelok terompete, jaan.. nggilani tenan..😀 )

Kalo dari lagunya, halah..halah… kaga nyambung blazz… plesetan tingkat tinggi… orang gila sejati…

Sedangkan, kalo fans nya namanya Jogeder. Sama aja ancurnya ama groupnya. Yah pokoknya simak sendiri lah.. nih ada contoh lagu keblingernya… judulnya Castol (kalo di jatim, lem besi namanya castol, padahal merknya blom tentu castol). Tiap manggung walaupun judul lagunya sama, blom tentu liriknya sama. Tergantung mood sama spontanitas aja…😆

(perasaan, daristadi review kagak ada bagus-bagusnya yak….? :mrgreen: )

  1. pertamaxxx..habiiiss…..:mrgreen:
    Photobucket

    • Poster opo ki??? Koleksi bokep lokalan yo?

      • beng2 lg
      • Oktober 20th, 2009

      Jomblo ati hebat yagh bisa pertamax,pa mantan personil band itu yagh,🙂

      *saia lebih band teamlo

      • nick69
      • Oktober 20th, 2009

      ^ja
      Jiakakakakaa
      Kerdhusss
      Untalen kono pertamaxke ben tambah banter mlayumu wkwkwk😛

  2. Horee podium!luwih njijiki sing ngreview..po meneh sing pertamax koment,ra mutu babar blast..

  3. mbokdhe panjenengan kok ndak ada kan klo gak salah jadi kecrikers atau kadang2 strumers….
    tuan rumahe nggragaszzzzz podium….

    • apdri
    • Oktober 20th, 2009

    dari judulnya, kirain tentang koperasi unit desa di mana gitu…
    posternya lucu… pembuatan film cinta pertamax disponsori pertamina kah? …🙂

    • Awakku
    • Oktober 20th, 2009

    wong kenthir nulis artikel band kenthir..
    klop dahhhhhhhhhhhh
    lha sing koment kenthir kabeh kecuali aku…!!

    wekekekekek

    • dhuwur
    • Oktober 20th, 2009

    sejenis team lo kali kalo di solo.. nek di jogja endank soekamti, lirikke jowo, tp kostume sangar2 ora koyo kuwi,, ih nggilani tennan nggo jengger barang ..:)

  4. DIAN**K pertamax diembat dewe, gilani puol rek, jan tenan joh…

  5. wkwkwk….
    apa kabar broder semua…
    baik2 saja khaaaaann…..

    postingan pertama seusai pertempuran, cukup yang ringan2 saja laah….
    audit selesai lebih cepat dari jadwal lhoo….
    hayoo.. tepuk tangan buat jomblo….:mrgreen:

      • Awakku
      • Oktober 20th, 2009

      jrott…….jrott…….jrott…….jrott…….jrott…….
      (loh dirimu tepuk tangan tha lapo tho mBlo ??, kok suarane dudu plok..plok..plok ??)

    • beng2 lg
    • Oktober 20th, 2009

    Ternyata blum ada artikel’hot’😦

    • coco
    • Oktober 20th, 2009

    mblo downhill 2 nya mana, kok lama bgt.

      • j.a.
      • Oktober 20th, 2009

      Ya. Nti malam ya. Ni posisi masih di ktr pajak. Hayo2 yg blom lapor spt masa, hari ini terakhir lho.🙂

    • yahonsuwakanja
    • Oktober 20th, 2009

    jiakakakakakakaakkak…..
    Project-P punya saingan baru….luwih kenthirr….
    5 thn lagi dah….

  6. kwakwakwakwak……..
    wes ta lah….
    ngilani sak ngilanine

      • Awakku
      • Oktober 20th, 2009

      Lah… osi boso jowo pisan tho sam ??
      wekekekek……… biasane nggawe bahasa resmi……

  7. yah kok tilpon n tilgram di sensor ya?

    • eddy
    • Oktober 20th, 2009

    Tani Maju….
    tak kira kaya acara Kelompencapir di TV jaman dulu.
    hehehe…

    • boss…. pesenanmu sido ora?

        • eddy
        • Oktober 21st, 2009

        Opo ?Terapis maneh tah?hehehe….

        • mig29
        • Oktober 22nd, 2009

        pesen opo boss’e
        dadi curiga

      • damhar
      • Maret 29th, 2011

      pertama baca malah ta’kiro organisasi bentukan PKI koq..ternyata..

    • Awakku
    • Oktober 20th, 2009

    Dob*l, meh lali bayar listrik, saiki lak wis tgl 20. Lha kok mbayar ndek atm ra ono struk-e. Dasar atm bni dob*l !

  8. Wah,wp tampilane ning hp dadi aneh,mbokdhe..

      • beng2 lg
      • Oktober 21st, 2009

      heheheeeee…….
      Iya jg,skrg smua wordprees udah pake versi mobile nya.tp untung masih ada versi full nya………..🙂

    • xxl123
    • Oktober 21st, 2009

    keren ouyyy lagune😀

    • fraziel
    • Oktober 21st, 2009

    Ngguilani rek..
    Lha iku poster tambah marai nggilani sisan..
    Warung nguawur iki..
    Wakakakak😆

  9. bro jomblo mau bli skutik yaw…..
    menurut kbr burung, ga tau burung-nya sapa🙂
    thun depan sih mau keluarin matic and penggantinya scorpio…
    dalam waktu dekat bison and jupi dulu…
    (menyebar gosip mode : on)

    ad yg tau ga honda mau keluarin apaan???
    selain motor listrik tmpang retro (jadul) and CBR yg pasti muahal puol…
    (provokator mode : on)

    • ashley
    • Oktober 21st, 2009

    halah cah gendeng iki

  10. Sek…sek…sek… nek disawang2 gambare cah wedok sing nempel karo bung Romax malah mirip gitaris’e Gigi yo, mirip Dewa Bujangan…. Haxhaxhax 😆

      • anton_ks
      • Oktober 22nd, 2009

      kui Roy Sukro sang ‘pakar’ telematika

      • j.a.
      • Oktober 23rd, 2009

      Hehe…aku nyedot nang kaskus:mrgreen:

        • guspur
        • Oktober 23rd, 2009

        Takkiro nyedot nang WC…. wkwkwkwkwkwkwkkkkk…:mrgreen:

        Sniff… sniff…

      • Nyedot nang buathukmu kuwi…

        • eddy
        • Oktober 23rd, 2009

        Dasar tukang nyedot….

    • Dani Ramadian
    • Oktober 23rd, 2009

    Mblo…
    Sampéan dapat dari mana tuh mpé mbahas Tani Maju? Kalo aq bbrp personilnya ya tw. Wong sama² main di acara Teater² gitu.
    Ada ini (Insya Allah) dile2 mereka perform….
    Héhé….
    Secara gitu loh…

    • Wkwkwk…mbiyen beberapa tahun yang lalu tau ndelok mereka manggung.
      Hanya bisa geleng2.
      Habis itu mulai hunting kasetnya.
      Lek aku nang malang, aku jaluken tanda tangane yo. Hehe.

        • eddy
        • Oktober 23rd, 2009

        Laopo sampeyan gak njaluk tandatangan Bunali ae?
        Karo guspur,sampeyan iso dike’i bonus cap jempol…… Sikil….
        gelem nggak?

  11. Bhuahaha
    Bunali jarine jempol kabeh, ambune koyok bathang jempol.

    (Wii yok opo kuwi bathang jempol?)

      • guspur
      • Oktober 23rd, 2009

      Piye ra mamu… lha wong irungmu kecedhaken karo lambemu… wkwkwkwkwkwkkkkkkk…:mrgreen:

      Sniff… sniff…

      • Awakku
      • Oktober 23rd, 2009

      mBlo, gak ono ambon2 liyane tha ?? kok dadak ngambungi jempol’e Bunali ??

    • Dani Ramadian
    • Oktober 23rd, 2009

    Asik2 mblo semua laguné….
    Sak durungé ngetop biyén wis secara KKn tak lebokno dadi GS ndik nggonq. Akhiré yo tambah ngetop.
    Insya Allah 2 orang yg diminta’i TT iso mbantu kok…
    wakakaka….

  12. Sipp. Ok bro. Ngko pas nyambangi adhiku nang turen yo.
    Jingle komunitas tani maju tak gawe opening theme windowsku jeh. Dadi semangat kerjo hahaha…

      • Awakku
      • Oktober 23rd, 2009

      bukan’e nak sampeyan cocok’e lagu Blukuthuq ??
      sing syair’e ngene :
      ” aku tau seneng karo arek mojo warung, arek’e dhuwe jeneng Indah laminatingrum, tibak’e dhewek’e gak kolu karo aku. Jarene dhwek’e : Raimu koyo garpu !!”

      plencing………..

        • damhar
        • Maret 29th, 2011

        Ogggoooookkkkk ooogggoooookkk thooookkkk,,,,,oooogggooookkkk oooggggoooookkk thok !! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

        • damhar
        • Maret 29th, 2011

        wakakakak…dadi kelingan lagu2 gak nggenah model ngono🙂

        Blukuthuq, Jangan Asem, Kuch2Hotahe (angkatan rodo enom)

        “lupakan saja kau punya cita2, sebab hanya mencetak topi sarjana, dan bukan mendidik disiplin kepala negara…jadi gidal, jadi sampah, terserah !!”

        • damhar
        • Maret 29th, 2011

        ndownload lagu kenekan nang ndi yo cak?

      • wah mboh yo. kui kan beredare terselubung. indie underground.
        o iya, mbah wir punya semua kayake. soale dia kan koncone arek2 koyo ngene iki..

      • guspur
      • Oktober 23rd, 2009

      Lha gendhakanmu nang Tretes gak mboktiliki ta?:mrgreen:

      Sniff… sniff…

        • Awakku
        • Oktober 23rd, 2009

        Sasa… penyedap rasa, dari tretes trebu pilihan……..😀

        mbah, daerah bekasi – Cikarang, ono bengkel sing apik gak gae modif tiger dadi trail ??
        suwun

        • guspur
        • Oktober 23rd, 2009

        Waduh… so far durung enek info rekomendasi je… Sing akeh nang daerah Selatan… Awakmu kate modif opo seh??… lek PnP digarap dewe ae po’o???… tak’ewangi nggolekne spare part e ngko…

        Sniff… sniff…

        • guspur
        • Oktober 23rd, 2009

        Oiyo… tetapkan dulu… awakmu pengen modif trail e se”berat” apa?… nang bdg enek sing nggawe frame custom gawe mesin2 generasi GL… rangka sudah teruji oleh anak2 offroad sana… body set pake CRF150… Tapi yo iku… brarti Tiger sing kanggo cm mesine thok…😀
        terus terang lek Tiger dadi trail ngrombak rangkane rodo akeh je… jik luwih penak ngrombak Scorpio… tp yo terserah awakmu seh… Yaopo?

        Sniff… sniff…

        • Awakku
        • Oktober 23rd, 2009

        hehehe… koncoku sing nggolek, gawe iseng thok, kelas nyamuk ae…

        nuwus infone gan

  13. Jyahaha… Danio koen tak ke’i lagune rapper2 suroboyo.
    Sing nyanyi chiebongsta, blackstar dll.
    Cocoke koen lagu sing judule ‘tekos’.
    Wkwkwk…

      • damhar
      • Maret 29th, 2011

      Kere sejak dalam kandungan !!!!:mrgreen:

    • nick69
    • Oktober 25th, 2009

    Test

    • nick69
    • Oktober 25th, 2009

    Test meneh

    • nick69
    • Oktober 25th, 2009

    Jyakakakakakak
    Avatare marai rujak cenggur wkwkwkwk

    • terongist
    • Oktober 28th, 2009

    ndi SPG-ne…. UG….. Groupies…. lali nyetock mesti…..

    • shogun adapesku
    • November 2nd, 2009

    mas jomblo asline umak wong ngendi tho?aku yo nduwe kaset tani maju sek gelek tak setel di wilayah midle east,sukses gawe blog ke riko yo

    • aku lare osing (banyuwangi) sam.
      awakmu nang dubai ta? megawe di bidang opo sam?

        • shogun adapesku
        • November 6th, 2009

        gak sam ayas ndek saudi,ngasto nipun buruh mawon🙂 dadi montir sam ndek hepi ekuipmen

    • kang_soghol
    • Agustus 1st, 2010

    j.a. :
    Jyahaha… Danio koen tak ke’i lagune rapper2 suroboyo.
    Sing nyanyi chiebongsta, blackstar dll.
    Cocoke koen lagu sing judule ‘tekos’.
    Wkwkwk…

    cak nunut takon, aku sempat ngrungokno lagu gak jelas sing model koyok homo, chiebongsta tp ga ngerti judule ambek penyanyine sopo…d lirike lek ga salah ono kata2 nganjuk crew lek ga salah…
    tp googling ga nemu e….

    sampeyan tau krungu “nganjuk crew” ga??
    lek ngerti bagi2 infone yo…
    suwun….

  14. hasyah tak kiro????????

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: